A Local Step Schagen

Wat ALS-patiënten niet (meer) kunnen, kunnen wij wel: vrijuit bewegen. 
Koester dat en help met jouw bewegingen mee aan het gevecht tegen deze genadeloze ziekte.

In 2021 organiseerde Stichting A Local Swim Schagen geen flinke zwemtocht in de haven, maar een hele andere challenge. Een 100% coronaproof evenement, met hetzelfde doel: zoveel mogelijk aandacht en geld bijeenbrengen voor onderzoek naar ALS. en dat is gelukt...

BAM. 3 weken lang. 20 dagen in totaal.
Hebben de 67 helden van A Local Step Schagen stappen gezet.

In totaal is er maar liefst 9.325 km afgelegd! #respect

Al die stappen werden gesponsord door 1438 donateurs en er werden 2000 loten verkocht voor de 75 prijzen die de 37 bedrijven ter beschikking stelden. Hoofdsponsor Dignum, in samenwerking met Nh1816 doneerden € 5.000.

Want op wereld ALS-dag, mochten wij 1 cheque overhandigen aan Stichting ALS Nederland met een totaalbedrag van… #tromgeroffel :

€ 38.471,-


Wij zijn er een beetje S T I L van, maar vooral ongelooflijk B L I J en A P E T R O T S.

Waar een kleine stad groot in kan zijn. D A N K aan alle deelnemers, alle lotenkopers en alle bedrijven die ons hebben gesupporterd.

Zonder jullie geen S U C C E S.
Zonder jullie geen bijdrage aan dit bijzonder goede doel.

Lees meer Lees minder
Wij hebben samen al 53.666 km afgelegd
Bekijk alle

LOOP de blaren op je voeten
FIETS het snot voor je ogen
ZWEM tot de kramp in je kuiten schiet

DOE mee ALS je kan…
Wat ALS-patiënten niet (meer) kunnen, kunnen wij wel. Vrijuit bewegen.
Koester dat en help met jouw bewegingen mee aan het gevecht tegen deze genadeloze ziekte.

Bekijk alle

Gezonde stappen leveren € 38.471,- op voor Stichting ALS

21-06-2021 | 16:00 De eerste editie van A Local Step Schagen is een feit. Vandaag, op wereld ALS-dag, overhandigde de organisatie, in het bijzijn van hoofdsponsoren Dignum Verzekeringen & Hypotheken en Nh1816, een cheque van € 38.471,- aan Gorrit-Jan Blonk van Stichting ALS Nederland.  De enthousiaste directeur was hiervoor speciaal vanuit Den Haag afgereisd naar de Noordkop waar gedurende drie weken lang de 67 helden van A Local Step Schagen stappen hebben gezet. In totaal werd er maar liefst 9.325 kilometer afgelegd. Al die kilometers en dus stappen werden gesponsord door 1.438 donateurs. Maar er werden ook nog eens 2000 loten verkocht voor de 75 prijzen die 37 Schager bedrijven ter beschikking stelden voor de loterij. De organisatie en Stichting ALS Nederland zijn er een beetje stil van. Waar een kleine stad groot in kan zijn, dat heeft Schagen deze periode laten zien.     Op de foto van links naar rechts: Juliette Arts (Stichting ALS), Gorrit-Jan Blonk (Stichting ALS), Annemiek Verduin (A Local Step Schagen), Mark de Niet (Nh1816), Nathalie Raadgers (A Local Step Schagen), Edo Meinema (A Local Step Schagen), Martin Everkes, (A Local Step Schagen) Cas Verhage (Nh1816), Marjolein Deutekom (A Local Step Schagen), Paul Dignum (Dignum Verzekeringen & Hypotheken)
Lees meer
Bekijk alle

Anoniem

30-11-2021 | 10:27 Aan: Team Beermann voor Bart