2021 : A Local Step!

30-03-2021 | 16:25

Wat ALS-patiënten niet (meer) kunnen, kunnen wij wel: vrijuit bewegen. 
Koester dat en help met jouw bewegingen mee aan het gevecht tegen deze genadeloze ziekte.

In 2021 organiseert Stichting A Local Swim Schagen geen flinke zwemtocht in de haven, maar een hele andere challenge. Een 100% coronaproof evenement, met hetzelfde doel: zoveel mogelijk aandacht en geld bijeenbrengen voor onderzoek naar ALS.

Wat gaan we doen?
We gaan wandelen! Of fietsen. Of zwemmen. Of hardlopen. Of allemaal. Net wat je wilt. Net wat jij leuk vindt en waar jij plezier aan beleeft. Als je maar zoveel mogelijk kilometers maakt. Als jouw sponsoren maar onder de indruk zijn…

Die kilometers die maak je door 'A Locals Steps' te zetten op de fiets, de weg of in het zwembad en hoef je deze keer niet op 1 dag te doen. Je hebt namelijk 20 dagen de tijd om er zoveel mogelijk te zetten. Kies dus je eigen tempo en je eigen moment. Al hebben we met zijn allen wel een gezamenlijk doel: zoveel mogelijk stappen zetten voor Stichting ALS.

Meedoen? Zet dan de volgende stappen:
stap 1:
Je maakt je eigen actiepagina aan op de website. Hier vertel je wie je bent en wat jouw motivatie is om mee te doen. 

stap 2:
Je verzamelt zoveel mogelijk mensen om je heen die je willen sponsoren. Je kan ze vragen eenmalig een bedrag te doneren, of je bijvoorbeeld per kilometer te sponsoren. 

stap 3:
Van 1 juni tot en met 20 juni 2021 ga jij 'A Local Steps' zetten. Te voet, op de pedalen of je maakt slagen in het zwembad. Snel of langzaam, vaak of soms. Dat maakt niet uit. Als je ze maar zet.

Moet niet, mag/kan wel:
* A Local Step Schagen is gekoppeld aan de app STRAVA. Wanneer jij stappen zet, kun je deze bijhouden via de app en zijn ze automatisch te zien op jouw actiepagina. Extra leuk voor jouw sponsoren zodat ze je inzet zien, en een extra motivatie voor jezelf. De app is gratis en zeker niet verplicht. Je kunt ook handmatig berichten plaatsen op jouw actiepagina en je sponsoren op de hoogte houden van de door jouw gemaakte stappen.

* je kunt de uitdaging alleen aangaan, maar bijvoorbeeld ook met je collega's, vrienden of je gezin. Geef je dan op als teamlid en volg de aanwijzingen van de site.

Meedoen? Dan zijn dit de overige voorwaarden:
Om mee te doen betaal je € 7,50 per persoon aan inschrijfgeld. Doe je als gezin mee, dan is het totale inschrijfgeld max € 25,-. 

Elke deelnemer vragen we een minimaal donatiebedrag van € 50,- per persoon op te halen. Alle donaties gaan rechtstreeks naar Stichting ALS Nederland.

Inschrijven kan vanaf 1 april tot en met 30 mei alleen via de website. 

Op de site kun je voor € 5,- meedoen aan onze loterij. Op zaterdag 19 juni trekken we (online) de winnende lotnummers waarmee de meest fantastische prijzen te winnen zijn. Hierop kun je dus eigenlijk ook geen nee zeggen ;)

De week voorafgaand aan de start worden alle deelnemers verrast met een cadeau. Hoe en wat dat is, dat hoor je tegen die tijd via de mail. Houd dus je (door jou opgegeven) mailbox goed in de gaten, ook de spam.

Op 21 juni (Wereld ALS dag) willen we samen met alle deelnemers een geweldig mooi bedrag overmaken aan Stichting ALS Nederland…

WELKOM bij A Local Step Schagen.
DOE mee ALS je kan…